Pages

3.11.10

We don't celebrate Sundays

Vaheaja viimased päevad olid kõik enam-vähem ühesugused. Hommikul jäin magama, päeval magasin, õhtul (kui enamus olid sõitmise lõpetanud) läksin sõitma, öösel passin filme ja kordasin seda sama. Üpris mõttetu oleks hakata siin loetlema vigureid, mida õppinud oleme. Peab lihtsalt panustama sellele, et ühel heal päeval me saame kuskilt kaamera, et midagi ka siin näidata peale piltide.. 
Premias olles mõtlen alati, et davaj aitab, ma nüüd ootan seda õiget lund ja nõlvade avamisi, aga kodus olles ei suuda ikka vastu panna kiusatusel minna Premiasse. 
***
Paar päeva on möödas, aga enam me Premias käia ei saa. Pole teada, kui kauaks ega vist täpselt isegi mille pärast. Lihtsalt peame lootma parimat ja kui seal jälle sõita saab, siis teeme nii, et mina ja Tiia ei ole 'koristajad' ja kõik viskavad oma prügi ilusasti ise ära!!
Nüüd hakkas kool ka jälle pihta, suurima üllatusena teatas klassijuhataja täna, et isegi tema on Chickapow lehel käinud. ÄGE!
Let's make better mistakes premiere'le jäi minemata, sest Peepshow ükski meiliaadress ega FB page ei suutnud vastata küsimusele, kus täpsemalt Helsingis see esilinastus siis on... Shame!
Järgnevad päevad veedan minna kodus WIIga SWSi mängides, süües ja õppides ilmselt. 
Ühed kutid panid isegi Premia n-ö viimasest päevast klipi kokku, seda on võimalik näha SIIT.
Ilmad on eriti rõvedaks läinud, kusjuures eelmine aasta avati Kuutsekas juba 7.november, täna on juba kolmas, aga vihma sajab.. 

1 comment:

Ott-Kaarel said...

Ma täna käisin Premiast öäbi, sinna oli toodud värsket lund mingi 4-5 koormat juurde :)