Pages

26.11.10

reedene aftersport

Istun Protestis, joon teed ja puhkan mõnusast sõidupäevast. Tundub, et tervenemine lükkub iga päevaga aina kaugemasse tulevikku, sest no pole ju võimalik kodus istuda ja end ravida kui taevast selliseid imelisi lumehelbeid alla sajab.
Olen kaks päeva laulukal sõitmas käinud ja vahepeal ikka tuleb armas ja vanaea premia tagune meelde - mõelge kui üksik see koht nüüd on. Aga on ikka vahet küll kurat kui laulukal on võimalus puudris kruiisida, solgitorul sõita, kikkeritest hüpata, lollil juttu ajada ja vaadata merel sõitvaid hiigeljõulukuuski. Kõik on supermõnus.

Milling poseerimas iccicc

Istun nüüd siin ja mõtlen õhtuseid plaane.


Pääsküla Noortekeskuse skatepargis on täna rulaöö vol 2.

26.novembril toimub Pääsküla noortekeskuse ekstreemhallis järjekordne "Rulaöö vol2". Uksed avatakse nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele juba kell 20.00, et soojenduse ja registreerimisega pihta hakata. Kuna võistlus toimub kahes vanuserühmas, siis 21.00 näitavad taset 16-aastased ja nooremad rulahuvilised. 22.00 võistlevad omavahel 17-aastased ja vanemad noored. Tule oma lemmikule kaasa elama! Lisaks saavad rulasõbrad peale võistlust varajaste hommikutundideni ekstreemhallis sõita ja trikitada. Alaealistel noortel ära täita lapsevanema teatis ning tuua noortekeskusesse hiljemalt 24.novembriks.

No comments: