Pages

29.11.10

Teate mis? Mu kõige hullem õudusunenägu sai just tõeks. Olin täna laulukal uusi trikke proovimas ja vanasid harjutamas, kui äkki märkasin, et mu laua kant on ninast lahti. Ma ei teinud midagi, mis oleks võinud kandi lahti põrutada - niisiis ma loodan, et see on kõigest laua defekt. Vastasel juhul pean ma uue laua ostma, kuid ma armastan oma praegust liiga palju, et sellest ilma jääda! Ma jõudsin juba laua viis minutit enne sulgemist Hawaiisse viia. Homme selgub, mis sellega edasi saab, kuid müüjad ütlesid, et selliste asjadega läheb tavaliselt nädalaid.. Loodame, et lõpuks saab siiski kõik korda, nagu selliste asjadega tavaliselt juhtub olema. Senikaua saab Ann mulle loodetavasti oma vana lauda laenata - et ma ei peaks mitte mingil juhul sõitmist lõpetama!!

Chickad räägivad nüüd ka inglise keeles, et kogu maailm meie tegemistest lugeda saaks. ;)

Guess what? My worst nightmare just became true. Today I was trying out some new tricks and practicing some old ones at Lauluväljak, when I suddenly noticed, that the edge of my snowboard was loose from the nose. I had'nt done anything that could have damaged my board - so I hope it is just a defect. I already took my baby to the shop where I bought it from. They said it would be weeks, before I could get a new one. I really hope they're gonna replace it! Otherwise I'll have to buy a new board, although I'm in love with the one I have right now. But I hope it's alla gonna turn out well - things like that tend to. Until then, hopefully my chicka Ann can borrow me her old board, so I can keep riding!!

2 comments:

TIA said...

sa sõitsid üleeile täiega torusse sissse, ja vesi külmutas äkki laua puruks

mirjam-kim said...

kõlab ebatõenäoliselt.. täna öeldi, et keevitus on lahti ja arvatavasti tehase viga, homme teeb peaekspert lõpliku otsuse