Pages

20.11.10

MÜÜGIKS

Burton Mint naiste saapad suurus 40 (sobib pigem 38-39 jalale). Lihtsa ja kiire Speed Lacing süsteemil põhineva kinnitusega, TrueFit sisesaapad. Saapad ise pehmed ja kantud ligi üks hooaeg. Hinnaks 1000 krooni (ostes maksin üle 2500 krooni). 
Flow naiste saabas Eclipse. Suurus 38 (sobib umbes 37 jalale), boa kinnitsüsteemiga, kantud väga vähe. Hinnaks küsiks 1000 krooni.
Laste Flow saapad Power Liner. Suurus 37 (kindlasti palju väiksema jalale..). Tavaliste paeladega, kantud üksikud korrad ning hind 500 krooni.
Laste/naiste randmekaitsmed Red Protectionilt, suurus M/L, hind 75 krooni.
Laste suusakomplekt: Tecnica saapad nr 37.5, Völkl suusad 130cm (mitte twin-tip) ja klambrid, vajadusel võin ka suuskadest ja klambritest pilte saata. Komplekt vähe kasutatud ja hinnaks 1800 krooni.
Lisaks veel laste suusakomplekt firmart Rossignol, saapad nr 36,5, Rossignoli klambrid ja Rossignoli 130cm pikad helesinise-halliga suusad. Komplekti hind 500 krooni.
Fun Girl kiiver armsatele väikestele tüdrukutele firmalt Rossignol, minimaalselt kasutatud, näeb välja kui uus (sobib ideaalselt jõulukingiks), muudetava suurusega, väikseim suurus 52cm. Hind: 400 krooni. MÜÜDUD!
Kiiver firmalt Pro-Tec, näeb hea välja, kantud kaks hooaega, suurust öelda ei oska, aga sobib väiksemale inimesele. Hinnaks 300 krooni..

Mitte ükski hind ei ole kivist ja iga asja kohta on võimalik paremaid pilte ja informatsiooni küsida. Huvi korral võib helistada 52 75 300 või saata meili ann.allik@gmail.com
Kõik asjad vähe kantud ja korralikud!
Mingi hetk võtan end kokku ja panen klambreid ja mingeid lauariideid ka müüki, aga kui on kohene huvi, siis andke teada :)

2 comments:

Unknown said...

Kõik asjad asuvad Tallinnas, kui lumi tuleb, siis liigun ka Tartu ja Otepää vahet tihti..

Anonymous said...

ülikõva, jätkake samas vaimus ! :)