Pages

30.10.11

Premia action

Täna läksime Üllega juba varakult Premiasse.
Alguses ei olnud ilm väga paljutõotav ja sel ajal kui me trollis jäähalli poole kolistasime, sadas õues isegi vihma. Küll tegi aga kohale jõudes meie tuju rõõmsamaks avastus, et poisid on kohal ja et nad on juba jõudnud meie eest enamus kikkeriehitamist ja lumekühveldamist ära teha. Ka ilm läks paremaks ja kuigi päikest välja ei tulnud, ei karistatud meid ka vihmaga.

Ühest juhuslikust sõidust, kus kõik järjest switch-up'i tegid, kasvas välja äge mäng. (Kas pole mitte mängud kõige paremad viisid uute asjade proovimiseks?) Oma sisult oli see nagu 5 miinust, aga ilma miinusteta - üks näitas triki ette, teised tegid järgi. Hiljem näitas uue triki ette järgmine inimene.

Õhtul, kui kõik olid juba minema tõmmanud, ja ainult kaks laudurit veel sõitis, läks kõik äkki eriti heaks. Avastasin, et kõige parem viis sõitmiseks ongi teha võimalikult palju run'e kiiresti ja üksteise otsa, kuna sel moel ei jõua sa järjekorras molutades ära unustada, mis sa eelmisel korral valesti tegid. Kõik hakkas äkitselt nii kergesti tulema ja lõpetasin selle päeva megahea tundega.

Koju jõudsime alles enne 22, seega kiirete arvutuste järgi veetsime Premias umbes 6 tundi, tehes selle aja jooksul väga vähe puhkepause ja kulutades enamus aja sõitmisele. Päris mõnus! Nüüd veel natuke kodus lõdvestada ja tavalise seeria kõhu-seljalihaseid ära teha ja päev ongi ülihästi veedetud.

Peagi Premias näeme!
Mirjam-Kim

No comments: