Pages

8.4.11

viimane nädalavahetus qc!

Kaisal tuli selline äge plaan, et minna veel viimaseks nädalavahetuseks kuutsekale ja võtta sellest pärast pikki talvekuid juba teise koduna tunduvast kohast viimast. Saime kokku paraja kamba tüdrukuid, teised on praeguseks juba Otepääl ning minagi ohverdan osa oma uneaega, et laupäeva hommikul varase bussiga kuutsekale jõuda. Kuigi ilm pole just paljutõotav, see meid ei morjenda - kui vaja siis särame ise kuutsemäele päikese kohale.

Oodake siis meilt ainult parimat hullu panemist ja kauneimaid viisi ja flipe (ilma kiivrita, kui palute, kuna lumi on TÕESTI pehme) ning hoidke silmad-kõrvad lahti nende imeasjade jaoks mida me sel nädalavahetusel korda hakkame saatma. Kes teab, ehk on pühapäeva õhtuks midagi eriti erilist juhtunud.





Lisaks sellele on mul rõõmustav uudis, mida mõned ehk juba kuulnudki on. Nimelt sain ma endale esimese sponsori: parema kui kunagi oodanud oleksin. Alles sipupükstes, kuid siiski juba väga edukaks saanud riidefirma Fei, mis keskendub põhiliselt lihtsate ja mõjuvate värvikombinatsioonidega pusade ja dresside tegemisele, otsustas mind sponsoreerida ühe sõidupusaga. Mida muud võiksingi tahta - minu ideede järgi loodud hästi sooja hoidev ja uskumatult mugav sõidupusa, mida pole häbi kanda ka absoluutselt igalpool mujal on just see mida ma vajan. Kui te mind sellega veel mäel ringi kruisiimas pole näinud, piiluge ülemisi pilte. ;)


Kui tunnete huvi endalegi sellist pusa soetada, vaadake lehele FEI.EE ning kasutage ära võimalust saada endale täiesti ainulaadne ja omanäeoline pusa, mille valmistamisel võetakse arvesse kõiki teie ideid ning eelistusi, alates pusa värvist kuni kapuutsi suuruse ja taskute arvuni. Kas ei kõla mitte paremini, kui osta spordipoest järjekordne ülehinnatud masstoodanguna valminud firmapusa? ;)


Fei kodulehelt leiate kindlasti palju huvitavaid ideid ning nagu ütleb Fei põhimõte, mitte kunagi teha kahte ühesugust pusa, saate endale garanteeritult sõidupusa, mida kellelgi teisel pole!

No comments: